Betonlook tegels  

Met betonlook tegels vormt u een neutrale basis voor iedere woonruimte. De tegels zijn gemakkelijk te combineren met iedere woonstijl en zorgen voor rust en een ruimtelijk effect. De betonlook tegels zijn verkrijgbaar in verschillende neutrale kleuren, variërend van wit tot beige en verschillende grijstinten. Zowel in de woonkamer, keuken als badkamer biedt dit ideale mogelijkheden om de woonruimte naadloos aan te laten sluiten op uw interieur. Met de grootformaat tegels van 80 x 80 of 100 x 100 cm bereikt u een prachtig ruimtelijk effect en creëert u een robuuste vloer ,waarbij weinig voeg benodigd is. De betonlook tegels zijn ook uitermate geschikt voor op de wand en laten zich prima combineren met gekleurde tegels uit één van onze andere collecties.

Formaten en tinten 

Onze betonlook tegels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en tinten. Voor een lichte vloer die veel rust uitstraalt heeft u een ruime keuze uit onze tegels in het wit, beige en grijs. Gaat u juist voor een robuuste donkere vloer met een chique uitstraling, dan bieden de kleuren zwart, bruin en antraciet een uitstekende uitkomst.  De betonlooktegels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, waaronder enkele XXL tegels.

Rust en kracht

Met betonlook tegels bereikt u een tijdloos effect in iedere woonruimte. Een betonlook vloer straalt kracht en rust uit. De tegels zijn verkrijgbaar in verschillende prints en kleurschakeringen, waardoor u nuance in een ruimte aan kunt brengen. Zo krijgt iedere vloer (of wand) een eigen uitstraling. De tegels zijn daarnaast prima te combineren met vloerverwarming, behoeven weinig tot geen onderhoud en zijn gemakkelijk schoon te maken. 

Inspiratie met betonlook 

Bekijk onze gevarieerde collectie betonlook tegels in onze showroom

In onze showroom in Enschede kunt u onze ruime collectie keramische tegels komen bekijken. De tegels zijn verkrijgbaar in uiteenlopende uitvoeringen en verschillende maten en kleuren, tegen een scherpe prijs. Bij Winters & Walters vindt u tevens andere moderne tegellooks voor in huis zoals houtlook tegels, natuursteenlook tegels, marmerlook tegels of grote XXL tegels. Hieronder ziet u een kleine greep uit onze betonlook tegelcollectie.

Betonlook grijs 60×60 >

Betonlook grijs 60×60 >

Betonlook beige 80×80 >

Betonlook bruin 80×80 >

Betonlook antraciet 80×80 >

Betonlook blauw grijs 100×100 >

Betonlook antraciet 100×100 >

Betonlook zwart 100×100 >

Betonlook wit  60×120 >

Betonlook grijs 60×120 >

Bekijk betonlook tegelseries

Cementlook – Keope Noord

Cementlook – Geotiles Ground

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp voor alle ruimtes in huis. Ga aan de slag met deze handige tool voor een goede indruk. Snel, eenvoudig en boordevol informatie en sfeerfoto's.