Douglas & Jones Cotto Pattern

Douglas & Jones Cotto Pattern is een bijzondere tegel voor het maken van een stijlvol decoratief effect op de wand. De typische terracotta kleur zorgt voor een warme uitstraling in de kamer. De tegels heeft een reliëf in de toplaag en is prima om te combineren met vele kleuren en stijlen. Leuk in de keuken, maar ook voor het bekleden van een schouw of een gedeelte van de wand. De XXL tegel is liggend en staand te gebruiken. 

Cotto Pattern

1 kleur
1 formaat
terracotta look
reliëf

Formaat 

60×120

Kom langs voor de terracotta serie Douglas & Jones Cotto Pattern

In onze ruime showroom in Enschede kunt u de complete collectie van het Nederlandse merk Douglas & Jones bekijken. Stuk voor stuk topseries geselecteerd op kwaliteit, vormgeving en woontrends. Wat u ook mooi vindt, er is altijd een tegel die past bij uw smaak en woonstijl. U kunt bij ons keramische tegels bekijken van de beste merken in vele uitvoeringen. In badkamer opstellingen, op grote vloervlakken en in overzichtelijke tegelkasten. Het assortiment omvat vele formaten, kleuren en looks. En voor een scherpe prijs, dus u slaagt altijd bij Winters & Walter.

Cotto Pattern

Douglas & Jones Cotto Pattern
Cotto Pattern
60×120 

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp voor alle ruimtes in huis. Ga aan de slag met deze handige tool voor een goede indruk. Snel, eenvoudig en boordevol informatie en sfeerfoto's.