Floor Gres Buildtech

Floor Gres Buildtech is een compacte en krachtige tegelserie gebaseerd op de uiterlijke kenmerken van cement en beton. De fijne texturen en subtiele kleurnuances verschillen per tegel. Zo ontstaat een gevarieerde en rustig ogende vloer geschikt voor elke ruimte in huis. Er is keuze uit vier rustieke kleuren die passen bij vele woonstijlen en interieurs. De tegels zijn verkrijgbaar in een mooie grote uitvoering van 80×80 cm. U kunt de tegels ook prima gebruiken voor de bekleden van een wand. Leg de basis met een keramische cementlook tegel.

Buildtech

4 kleuren
1 formaat
betonlook
wand en vloer

Kleuren

White
Bone
Mud
Coal

Formaat

80×80

Floor Gres

We hebben nog meer prachtige tegels van Floor Gres in huis. Bekijk ook de metaallook  serie Flowtech van Floor Gres.

Winters en Walter voor tegelwerk en een complete badkamer

We maken al uw tegelwerk snel en vakkundig. Voor het leggen van een nieuwe vloer in de woonkamer tot de achterwand in de werkkamer, we zorgen altijd voor een perfect eindresultaat. Ook voor een complete badkamer bent u bij ons aan het goede adres. Naast het tegelwerk, verzorgen we de  montage van het leidingwerk en plaatsen uw sanitair en badkamermeubels. We stellen samen met u de badkamer samen en visualiseren deze vooraf voor een goede indruk. We bieden een breed assortiment sanitair, kranen en badkamermeubels van bekende merken en voor ieder budget. We adviseren, maken en ontzorgen. Kom langs en we helpen u graag op weg met tegels en een prachtige badkamer.

Floor Gres Buildtech White-Bone-Mud-Coal

Buildtech
White
80×80
Buildtech
Bone
80×80
Buildtech
Mud
80×80
Buildtech
Coal
80×80

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp voor alle ruimtes in huis. Ga aan de slag met deze handige tool voor een goede indruk. Snel, eenvoudig en boordevol informatie en sfeerfoto's.