Houtlook tegels: de natuurlijke charme van hout

Met houtlook tegels geeft u iedere woonruimte een natuurlijke en warme uitstraling. De tegels zijn niet van echt hout te onderscheiden, mede doordat ze in plankformaat verkrijgbaar zijn. Combineer de prachtige uitstraling van hout, met het gemak en de voordelen van keramiek. De houtlook tegels behoeven weinig onderhoud en zijn gemakkelijk te combineren met vloerverwarming. Ook zijn ze toepasbaar in de keuken en badkamer, waardoor u ook in deze ruimtes een unieke natuurgetrouwe uitstraling kunt bewerkstelligen. Vocht en vlekken krijgen geen kans en de tegels zijn zeer eenvoudig in het onderhoud.

Een verscheidenheid in soorten en maten

Onze ruime tegelcollectie in houtlook is verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en maten. De lichte houtsoorten brengen veel rust en ruimte aan in uw woning en met de donkere houtsoorten geeft u een ruimte een warme en rustieke uitstraling. De tegels zijn verkrijgbaar in diverse natuurgetrouwe plankformaten zoals 20×120, 25×150, 25×180 en meer..

Bijzondere legpatronen

Breng variatie in een woonruimte aan met legpatronen zoals een visgraat of geef een ruimte een fraaie versleten look met onze vintage tegels. Met de combinatie van de verschillende houtsoorten en een bijzonder legpatroon creëert u een unieke uitstraling. 

Inspiratie met houtlook 

Bekijk onze gevarieerde collectie houtlook tegels in onze showroom

In onze showroom in Enschede kunt u onze ruime collectie keramische tegels komen bekijken. De tegels zijn verkrijgbaar in uiteenlopende uitvoeringen en verschillende maten en kleuren, tegen een scherpe prijs. Bij Winters & Walters vindt u tevens andere moderne tegellooks voor in huis zoals betonlook tegels, natuursteenlook tegels, marmerlook tegels of grote XXL tegels. Hieronder ziet u een kleine greep uit onze houtlook tegelcollectie.

20×120

25×150

Bekijk houtlook tegelseries