Marmerlook tegels  

Met marmerlook tegels geeft u een woonruimte een luxe en elegante uitstraling die tijdloos is. De hoogwaardige keramische tegels zijn voorzien van uiteenlopende prints en zijn niet van echt marmer te onderscheiden. De kenmerkende kleuren en natuurgetrouwe adres die verwerkt zijn in de tegels geven iedere woonruimte een geheel eigen en chique uitstraling, doordat iedere tegel een uniek patroon heeft. De tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten, die u tevens kunt combineren.

creëer uw eigen stijl

De tegels zijn zowel toepasbaar op de wand als op de vloer. Door de ruime keuze in kleuren en formaten, kunt u iedere woonruimte een geheel eigen uitstraling geven. De tegels zijn ook verkrijgbaar in verschillende grootformaten, waardoor er weinig voeg benodigd is en waarmee u een woonruimte een rustige en luxe uitstraling geeft. Doordat de tegels bestendig tegen vuil en vocht zijn, zijn ze tevens toepasbaar in de badkamer en keuken.

klassiek en tijdloos

Met onze marmerlook tegels geeft u een woonruimte een klassieke en luxe uitstraling die tijdloos is. U kunt verschillende marmersoorten combineren of bijvoorbeeld kiezen voor een combinatie met een tegel uit onze houtlook tegel. De tegels behoeven zeer weinig onderhoud en zijn gemakkelijk te combineren met vloerverwarming. 

Inspiratie met marmerlook 

Bekijk onze gevarieerde collectie marmerlook tegels in onze showroom

In onze showroom in Enschede kunt u onze ruime collectie keramische tegels komen bekijken. De tegels zijn verkrijgbaar in uiteenlopende uitvoeringen en verschillende maten en kleuren, tegen een scherpe prijs. Bij Winters & Walters vindt u tevens andere moderne tegellooks voor in huis zoals betonlook tegels, natuursteenlook tegels, houtlook tegels of grote XXL tegels. Hieronder ziet u een kleine greep uit onze marmerlook tegelcollectie.

Bekijk marmerlook tegelseries

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp voor alle ruimtes in huis. Ga aan de slag met deze handige tool voor een goede indruk. Snel, eenvoudig en boordevol informatie en sfeerfoto's.