- reviews -

Wij doen onze uiterste best, wat vinden onze klanten?

Bent u klant bij ons? Dan kunt u onderaan deze pagina een review over ons invullen. We stellen uw mening zeer op prijs.

reviews
Vakmanschap
Heel blij met onze nieuwe badkamer. Goed geadviseerd en vakkundig geplaatst. Goede service, kortom aanrader!
Sander en Ingrid
Enschede
reviews
Geweldige vakmensen
Badkamer laten betegelen door Winters & Walter. Helemaal naar wens. Geen opmerkingen. Heel netjes gewerkt. Bedankt mannen
Els Lantinga
reviews
Complimenten
Heel goed geholpen met advies, snelle levering super vriendelijk!
Isabelle Van Gemert
reviews
Goed vakwerk!
Wij zijn super blij met onze strak gelegde vloer in het hele huis! De badkamer is prachtig geworden. Goed vakwerk geleverd door hele nette aardige en hardwerkende jongens.
Ellouise
reviews
Fantastisch
Wij zijn héél blij met onze badkamer. Jullie hebben strak werk geleverd.Mooie grote tegels van 1 bij 1m.,waardoor de badkamer veel groter lijkt. Leuke en gezellige vakmensen die netjes en vakkundig werk leveren en alles netjes achterlaten! Dus ga naar Winters&Walter.
Marjan
reviews
Prachtig mooie badkamer
Wij zijn superblij met onze badkamer, prima werk geleverd, goede service, goed alles kunnen overleggen. Dit bedrijf is zeker aan te raden. Winters & Walter nogmaals bedankt . 👍👍👍👍
Bert en Coby Ekelhof
reviews
Mooie keuzes uit sanitair en tegels
Mooie keuzes uit sanitair en tegels. Het tegelen is super strak gedaan zijn er erg blij mee.
Paul van Delden
reviews
Aan te raden
Aan te raden Winters&Walter van begin tot eindresultaat gewoon top
Randolph van der kloor
reviews
Geweldige harde werkers
Geweldige harde werkers. Hebben bij ons mooi werk geleverd. Afspraak is afspraak en binnen de vooraf ingecalculeerde tijd klaar. Top, zeer tevreden.
Okke Wensing
reviews
Een super resultaat
130m2 tegels leggen verder, met een super resultaat, leveren goed werk, denken mee en doen alles om het voor de klant zo perfect mogelijk te maken. Komen afspraken en planning exact na. Bovendien, elke dag vrolijk en plezier in het werk!
Mark Kok
reviews
Vakwerk!
Vakwerk! Alle afspraken nagekomen en heel netjes gewerkt. Alles volgens planning. Daarnaast zeer flexibel, ook met aanpassingen tijdens traject. Wij hebben een prachtige nieuwe badkamer. En niet onbelangrijk: ze werken heel netjes, weinig overlast gehad.
Renate Bik-Slot
reviews
Fantastisch werk en service
Fantastisch werk en service! Zowel de ontvangst, hulp bij uitzoeken en afhandeling! Dit bij de tegels zowel het spanplafond. Aanrader!
Lucien Bruinsma
reviews
Superblij met ons nieuwe tegelwerk in badkamer en keuken
Superblij met ons nieuwe tegelwerk in badkamer en keuken. Echt vakwerk. Alles netjes en schoon achtergelaten en supervriendelijke jongens. Top service!
Peter Nagtegaal
reviews
Deskundig geholpen
Wij zijn superblij met onze nieuwe badkamer deze is ontzettend mooi geworden en de complimenten aan iedereen die daar aan heeft mee gewerkt. Ze werken ontzettend hard en zeer netjes, ik zal iedereen aanraden om naar Winters&Walter te gaan.
R Krul
reviews
Afspraak is afspraak
Niets dan lof over dit bedrijf. Hele fijne samenwerking, meedenkend. Tegelzetters echt geweldig. Hier geldt nog: afspraak is afspraak. Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe badkamer. Toppers
Dennis Kel
reviews
Goed geadviseerd
Heel erg blij met het werk dat ze geleverd hebben. We werden goed geadviseerd bij het kiezen van de tegels voor onze keuken. Komen afspraken na, erg goede communicatie en reageren erg snel. Bedankt!
Nadien Mulder
reviews
Strak werk
Komen afspraken netjes na, heel erg blij met onze nieuwe tegelvloer in de keuken en tegeltjes in visgraat motief aan de wand! Strak werk!
Marloes Mensing
reviews
Complimenten!
Heel mooi werk geleverd bij het plaatsen van de tegels in onze keuken. Goede communicatie met mij als klant. Reageren snel en zijn bereid om uitgebreid de tijd te nemen om mee te denken. Complimenten!
Jasper Agelink
reviews
Superblij met onze nieuwe badkamer
Wij zijn superblij met onze nieuwe badkamer deze is ontzettend mooi geworden en de complimenten aan iedereen die daar aan heeft mee gewerkt. Ze werken ontzettend hard en zeer netjes, ik zal iedereen aanraden om naar Winters&Walter te gaan.
Johan Masselink
reviews
Helemaal naar onze wens
Vanaf scratch eigenlijk begonnen, niet wetende waar het naar toe zou gaan en hoe het er uiteindelijk uit zou komen te zien. Op basis van goed en eerlijk advies, is hier dan het eindresultaat. Helemaal naar onze wens! Een paar belangrijk zaken waar wij naar hebben gekeken; advies, nette prijs, afspraken nakomen, kwaliteit, netjes werken en een nette oplevering. Dit alles, want sommige punten ervaar je pas tijdens of na de montage, is naar tevredenheid gegaan. Advies, ik zou iedereen willen aanraden om in ieder geval in gesprek te gaan, mocht je interesse hebben in een prachtige badkamer. Winters en Walters bedankt.
Patrick Schipholt

Plaats een review