Baldocer Hampton

Geef de ruimte een elegante uitstraling met Baldocer Hampton. De natuursteenlook tegels zijn een echte aanwinst op de vloer en wand. De tegels tonen  de uitbundige texturen en kleuren van het elegante onyx gesteente. Elke tegel heeft zijn eigen unieke tekening en en dat zorgt voor een natuurgetrouwe weergave van oorspronkelijke gesteente. De luxe uitstraling van natuursteen samen met het gemak van keramiek. Eenvoudig te reinigen en geen gedoe met vocht en vlekken. Er is keuze is een matte naturel uitvoering een een gepolijste tegel. De tegels zijn verkrijgbaar is een fraai XXL formaat van 60×120

Hampton

natuursteenlook
2 varianten
mat en gepolijst

Kleuren

Natural
Pulido

Formaten 

60×120

Natuursteenlook

We hebben nog meer prachtige natuursteenlook tegels in huis. Bekijk een overzicht van natuursteenlook tegelseries

Winters en Walter voor tegelwerk en een complete badkamer

We maken al uw tegelwerk snel en vakkundig. Voor het leggen van een nieuwe vloer in de woonkamer tot de achterwand in de werkkamer, we zorgen altijd voor een perfect eindresultaat. Ook voor een complete badkamer bent u bij ons aan het goede adres. Naast het tegelwerk, verzorgen we de  montage van het leidingwerk en plaatsen uw sanitair en badkamermeubels. We stellen samen met u de badkamer samen en visualiseren deze vooraf voor een goede indruk. We bieden een breed assortiment sanitair, kranen en badkamermeubels van bekende merken en voor ieder budget. We adviseren, maken en ontzorgen. Kom langs en we helpen u graag op weg met tegels en een prachtige badkamer. 

Hampton Natural

Hampton
Natural
60×120
Hampton
Natural
60×120

Hampton Pulido

Hampton
Pulido
60×120
Hampton
Pulido
60×120

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp voor alle ruimtes in huis. Ga aan de slag met deze handige tool voor een goede indruk. Snel, eenvoudig en boordevol informatie en sfeerfoto's.