Natuursteenlook tegels  

Binnen onze collectie natuursteenlook tegels heeft u een uiteenlopende keuze uit natuurgetrouwe steenlook tegels, zoals bijvoorbeeld graniet en leisteen. Creëer een robuuste uitstraling op zowel vloer als wand, met tegels met uiteenlopende texturen, onregelmatige insluitingen of met een licht reliëf in de toplaag. Door de vocht- en krasbestendigheid van keramiek zijn de tegels tevens toepasbaar in zowel de badkamer als de keuken.

kleuren en formaten 

Onze collectie tegels met een natuursteenlook zijn verkrijgbaar in uiteenlopende kleurtinten: wit, grijs, bruin en zwart. Door de uiteenlopende kleurschakeringen en prints is geen tegel gelijk en wordt de uitstraling van echt natuursteen exact nagebootst. De tegels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, waaronder grootformaten als 80×80 en 100×100.

stijlvol en tijdloos

De traditionele kleuren en de natuurgetrouwheid van de prints en structuren zorgen voor een stijlvolle en tijdloze uitstraling in iedere woonruimte. Door de voordelen van keramiek zijn de tegels overal in huis te gebruiken en prima te combineren met vloerverwarming.

Inspiratie met natuursteenlook 

Bekijk onze gevarieerde collectie natuursteenlook tegels in onze showroom

In onze showroom in Enschede kunt u onze ruime collectie keramische tegels komen bekijken. De tegels zijn verkrijgbaar in uiteenlopende uitvoeringen en verschillende maten en kleuren, tegen een scherpe prijs. Bij Winters & Walters vindt u tevens andere moderne tegellooks voor in huis zoals betonlook tegels, marmerlook tegels, houtlook tegels of grote XXL tegels. Hieronder ziet u een kleine greep uit onze natuursteenlook tegelcollectie.

Natuursteenlook grijs 60×60 

Natuursteenlook beige 60×60 

Natuursteenlook grijs 60×60 

Natuursteenlook antraciet 60×60 

Natuursteenlook grijs 80×80 

Natuursteenlook beige 80×80 

Natuursteenlook grijs-bruin 80×80 

Natuursteenlook beige-bruin 100×100 

Natuursteenlook grijs-bruin 100×100 

Natuursteenlook zwart 100×100 

Natuursteenlook antraciet-zwart 60×120 

Natuursteenlook bruin 60×120 

Natuursteenlook wit 60×120 

Natuursteenlook oranje-bruin 60×120 

Natuursteenlook groen-grijs 60×120 

Natuursteenlook zwart 60×120 

Bekijk natuursteenlook tegelseries

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp voor alle ruimtes in huis. Ga aan de slag met deze handige tool voor een goede indruk. Snel, eenvoudig en boordevol informatie en sfeerfoto's.