Colorker Linnear

Colorker Linnear is een decoratieve houtlook serie voor de wand. De tegels tonen een verfijnd lijnenspel met echt reliëf in de toplaag en geven de ruimte een unieke uitstraling. Verkrijgbaar in vier warme houtkleuren die zich prima laten combineren met andere kleuren en looks op de vloer. De tegels uit serie Linnear zijn verkrijgbaar in twee formaten en kunnen overal in huis worden gebruikt.  Deze houtlook tegels moet u echt zelf gezien en gevoeld hebben. Ze staan voor u klaar in onze showroom, waar u de wandtegels kunt combineren met onze ruime collectie vloertegels.

Linnear

4 kleuren
2 formaten
houtlooklook
waandtegels
reliëf

Kleuren

White
Olive
Natural
Nut

Formaten 

30×60
31×100

Houtlook

We hebben nog meer prachtige houtlook tegels in huis. Bekijk een overzicht van houtlook tegelseries

Winters en Walter voor tegelwerk en een complete badkamer

We maken al uw tegelwerk snel en vakkundig. Voor het leggen van een nieuwe vloer in de woonkamer tot de achterwand in de werkkamer, we zorgen altijd voor een perfect eindresultaat. Ook voor een complete badkamer bent u bij ons aan het goede adres. Naast het tegelwerk, verzorgen we de  montage van het leidingwerk en plaatsen uw sanitair en badkamermeubels. We stellen samen met u de badkamer samen en visualiseren deze vooraf voor een goede indruk. We bieden een breed assortiment sanitair, kranen en badkamermeubels van bekende merken en voor ieder budget. We adviseren, maken en ontzorgen. Kom langs en we helpen u graag op weg met tegels en een prachtige badkamer.

Colorker Linnear - White

Linnear
White
30×60
Linnear
White
31×100

Olive

Linnear
Olive
30×60
Linnear
Olive
31×100

Natural

Linnear
Natural
30×60
Linnear
Natural
31×100
Linnear
Natural Decor
31×100

Nut

Linnear
Nut
30×60
Linnear
Nut
31×100

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp voor alle ruimtes in huis. Ga aan de slag met deze handige tool voor een goede indruk. Snel, eenvoudig en boordevol informatie en sfeerfoto's.