Colorker Tangram

Colorker Tangram is een decoratieve houtlook tegel voor de wand. De tegels hebben een reliëf in de toplaag met een speelse patronen. Voor een levendig effect op de wand. De grote tegels zijn verkrijgbaar in 3 warme houtkleuren. De tegels zijn prima te combineren houtlook vloertegels, maar ook met tegellooks als zoals terrazzo, betonlook of natuursteen. Kortom, een veelzijdige tegel voor de liefhebbers van een decoratief accent op de wand en de natuurlijke uitstraling van hout.

Tangram

3 kleuren
1 formaat
houtlook
wand en vloer
reliëf

Kleuren

Camel
Walnut
Coffee

Formaat

31×100

Houtlook

We hebben nog meer prachtige houtlook tegels in huis. Bekijk een overzicht van houtlook tegelseries.

Winters en Walter voor tegelwerk en een complete badkamer

We maken al uw tegelwerk snel en vakkundig. Voor het leggen van een nieuwe vloer in de woonkamer tot de achterwand in de werkkamer, we zorgen altijd voor een perfect eindresultaat. Ook voor een complete badkamer bent u bij ons aan het goede adres. Naast het tegelwerk, verzorgen we de  montage van het leidingwerk en plaatsen uw sanitair en badkamermeubels. We stellen samen met u de badkamer samen en visualiseren deze vooraf voor een goede indruk. We bieden een breed assortiment sanitair, kranen en badkamermeubels van bekende merken en voor ieder budget. We adviseren, maken en ontzorgen. Kom langs en we helpen u graag op weg met tegels en een prachtige badkamer.

Colorker Tangram Camel-Walnut-Coffee

Tangram
Camel
31×100
Tangram
Walnut
31×100
Tangram
Coffee
31×100

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Combineer tegels en maak uw eigen ontwerp voor alle ruimtes in huis. Ga aan de slag met deze handige tool voor een goede indruk. Snel, eenvoudig en boordevol informatie en sfeerfoto's.